• Google+

«Кредит-Рейтинг» підвищив рейтинг ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень» до рівня uaВВB+

27 декабря 2012 г. — ПАО «Банк инвестиций и сбережений»

26 грудня 2012 року незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень» (місто Київ) до рівня uaВВB+.

Прогноз рейтингу - стабільний.

Агентство також підтвердило рейтинг надійності вкладів (депозитів) банку на рівні 4- (висока надійність). У ході аналізу агентство використовувало фінансову звітність ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень» за 2010-2011 рр. та за І півріччя 2012 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знаки «+» та «-» позначають проміжні категорії (рівні) рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Рейтинг надійності банківських депозитів на рівні 4 (висока надійність)означає, що банк достатньо надійний, але більш чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних чинників, ніж банк з рейтингом 5. Імовірність виникнення проблем із своєчасним поверненням вкладу невелика. Знаки «+» та «-» позначають проміжний рейтинговий рівень відносно основного рівня.

 

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет