• Google+

АгроКомБанк підвищує процентні ставки за депозитам для фізичних осіб до 21% річних

1 декабря 2013 г. — ПАО «Агрокомбанк»

Накопичувати грошові кошти на депозитних вкладах АгроКомБанк стало ще вигідніше. Тепер річна ставка за депозитним вкладом «Прогресивний» становить 21% річних у гривні на 12 місяців та 7 днів. Розмістивши грошові кошти на даному вкладі, Ви зможете вільно користуватися нарахованими процентами з третього місяця.

Також, якщо Ви віддаєте перевагу розміщенню грошових коштів на короткий термін, АгроКомБанк пропонує скористатися депозитним вкладом «Стандартний». Відсоткова ставка за даним депозитом на 3 місяці становить 18% річних. Нараховані проценти по вкладу Ви зможете отримати вже по закінченню першого місяця розміщення на платіжну картку.

«АгроКомБанк постійно розроблює та вдосконалює депозитний ряд, надаючи клієнтам можливість скористатися тим депозитним вкладом, що найбільше відповідає його потребам: поповнювати, накопичувати або отримувати щомісячний прибуток на максимально вигідних умовах» - коментує начальник управління методології та впровадження інноваційних технологій І.М. Карабанова.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет