• Google+

Банк «Хрещатик»: виплати вкладникам «ЕРДЕ Банку» шостої черги розпочато

27 декабря 2012 г. — ПАО КБ «Хрещатик»

З 26 грудня поточного року банк «Хрещатик» розпочав виплати коштів шостого траншу вкладникам «ЕРДЕ Банку».

Виплати здійснюються згідно з наданим реєстром за договорами, строк дії яких закінчився 12 грудня 2012 року включно, та за іншими банківськими рахунками, у тому числі картковими. Виплати коштів здійснюються через установи «Хрещатика» протягом дії в «ЕРДЕ Банку» тимчасової адміністрації.

Для отримання коштів вкладнику потрібно пред’явити паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податку та заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду щодо перерахування коштів з рахунків «ЕРДЕ Банку». Відшкодування також виплачуються іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності, а також свідоцтва про народження дитини, якщо вклад був відкритий на ім’я дитини.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 12 грудня 2012 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб www.fg.gov.ua та сайті ПАТ “ЕРДЕ Банк” www.rdbank.com.ua

Також у рамках програми лояльності для вкладників збанкрутілих банків у банку «Хрещатик» діють особливі умови. Так, при отриманні відшкодувань за вкладами можливо: оформити в банку «Хрещатик» вклад «Оберіг» або «Скарбничка» у національній валюті терміном на 12 місяців, при цьому процентна ставка, яка діятиме на дату укладення договору банківського вкладу, підвищується на 0,5 п.п. (річних); відкрити безкоштовно картковий рахунок для зарахування отриманих сум відшкодувань на умовах карткового продукту «Для вкладників банків, що перебувають у стадії ліквідації, які отримують гарантовані суми відшкодувань», процентна ставка на залишки встановлюється у розмірі 5% річних. 

Вкладникам, інформація про яких відсутня у реєстрі на отримання коштів, необхідно звернутися до ПАТ «ЕРДЕ Банк» за адресою: Київ, вул. Гончарна, 20, тел: 0-800-507-007.

Адреси відділень банку «Хрещатик»  можна дізнатися за тел.: (044) 490-25-00 або на сайті банку http://www.xcitybank.com.ua/ustanovy

Контакти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 01032, Київ, бульв. Тараса Шевченка, 33-б, тел.: 0-800-308-108 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет