• Google+

Банк «Хрещатик» впроваджує додаткові пільги для держателів Картки киянина

18 января 2013 г. — ПАО КБ «Хрещатик»

Враховуючи особливий статус пільговиків — держателів Картки киянина та соціальну значимість проекту для міста, банк з 21 січня поточного року впроваджує для цих клієнтів цілу низку преференцій, що зроблять користування Карткою киянина ще вигіднішою і комфортнішою для них.

Так, власники Картки киянина відтепер мають можливість без жодної комісії сплачувати в касах банку «Хрещатик» рахунки за житлово-комунальні послуги, водо- і газопостачання, платежі за електроенергію, послуги зв'язку, інтернет, кабельне (супутникове) телебачення тощо.

Крім того, пільговики — держателі Карток киянина можуть належну їм пенсію і соціальну допомогу отримувати у 156 банкоматах «Хрещатика», в тому числі абсолютно на всіх станціях Київського метрополітену. При цьому готівку без сплати комісії можна зняти не лише в банкоматах власної мережі CashТan, а й в банкоматах банків-партнерів, перелік яких можна дізнатися на корпоративному сайті банку за адресою: http://www.xcitybank.com.ua/maps/.

Пільговики — держателі Картки киянина можуть скористатися пільговим кредитом "Здорове життя", який надається у формі овердрафту. Це — спільний соціальний проект банку і комунального підприємства "Фармація", в аптечній мережі якого жителі столиці матимуть можливість зі знижками придбати ліки і товари медичного призначення за умови їх оплати картками банку "Хрещатик". До речі, цікавинкою цієї програми є можливість безготівкових розрахунків в аптеках з робочим режимом "цілодобово" через термінали банку "Хрещатик".

Дізнатися адреси установ банку, їх телефони та час роботи, а також розташування банкоматів мережі CashTan, можна, скориставшись новим геолокаційним сервісом, який «Хрещатик» впровадив напередодні новорічних свят. Для цього достатньо перейти за адресою:
http://www.xcitybank.com.ua/maps/ і вибрати у пропонованих «віконцях» фільтра необхідні дані. Так само на сайті можна знайти перелік банків-партнерів з банкоматної мережі та адреси розміщення банкоматів цих банків.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет