• Google+

Банк «ЮНІСОН» став принциповим членом MasterCard

29 сентября 2015 г. — ПАО «Банк «ЮНИСОН»


Міжнародна платіжна система MasterCard підвищила статус Банку «ЮНІСОН» до рівня Принципового члена. Новий статус Банку дозволить істотно розширити масштаби спільних проектів та впровадити нові технології для комфорту і безпеки платежів своїх клієнтів.

Статус Принципового члена надається банкам з досвідом роботи в картковому бізнесі, бездоганною діловою репутацією і стабільними показниками розвитку. Підвищення статусу в платіжній системі MasterCard свідчить, що Банк «ЮНІСОН» відповідає високим стандартам якісного банківського сервісу на ринку карткових продуктів і послуг. Завдяки новому статусу Банку «ЮНІСОН» всі переваги карткових продуктів і найбільш інноваційні платіжні рішення стануть доступні ще більшій кількості картотримачів.

Голова Правління Банку «ЮНІСОН» Олександр Глущенко прокоментував, що підвищення статусу Банку відкриває додаткові можливості для клієнтів за рахунок нових, зручних і вигідних карткових продуктів. «Підвищення статусу Банку міжнародною платіжною системою MasterCard в короткі терміни є важливим досягненням всієї нашої команди. Розвиток карткового бізнесу - це один з основних пріоритетів для Банку. Саме тому партнерство з MasterCard є стратегічним для нас. Підвищення статусу відкриває нові можливості для пропозиції клієнтам комфортних та інноваційних рішень з простими і вигідними тарифами. Ми активно працюємо над реалізацією нових, необхідних нашим клієнтам проектів: найближчим часом Банк планує розпочати випуск безконтактних карток MasterCard® та PrePaid карт, які призначені, в першу чергу, для зручної і швидкої можливості будь-якої людини стати клієнтом Банку і миттєво отримати платіжну картку», - підсумував Олександр Глущенко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет