• Google+

Держава збільшує компенсацію за кредитною програмою енергоефективності до 70%

24 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Для осіб, яким призначено субсидію, розмір відшкодування частини кредиту, взятого на енергоефективне обладнання та матеріали за Державною програмою енергоефективності, активним учасником якої є УКРГАЗБАНК, буде збільшено до 70%.

Відповідну постанову прийняв на засіданні 12 серпня 2015 року Кабінет Міністрів України з метою стимулювання населення до заходів з енергоефективності.

Постанова також передбачає підвищення граничних сум відшкодування позичальникам частини суми кредитів, взятих на енергоефективне обладнання та матеріали, з 5000/10000 грн до 12000/14000 грн. Збільшення розміру відшкодування має на меті ще  більше активізувати процес проведення термомодернізації в Україні для забезпечення енергетичної безпеки держави.

Нагадаємо, що зараз за умовами кредитної програми УКРГАЗБАНКУ «Тепла оселя» держава відшкодовує позичальникам до 30% суми кредитних коштів, залучених на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. Станом на 14 серпня 2015 року УКРГАЗБАНК вже видав українцям 1 581 кредит за програмою «Тепла оселя» на суму понад 28,3 млн грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет