• Google+

Діамантбанк продає колекційну монету «Європа»

6 мая 2014 г. — ПАО «Диамантбанк»

До асортиментного ряду монет Діамантбанку приєдналася срібна колекційна монета «Європа» відомої серії «Континенти», що випущена Монетним двором Польщі. Особливої уваги заслуговує футляр з декоративною обкладинкою, створений спеціально для даної монети.

На реверсі монети представлені шість найбільш характерних і впізнаваних будівель з різних історичних епох і регіонів «Старого континенту»: Тауерський міст в Лондоні, Кельнський собор в Кельні, Собор Василя Блаженного в Москві, Ейфелева вежа в Парижі, Колізей в Римі та Парфенон в Афінах.

На аверсі, що є загальним для всієї серії, представлені атрибути, пов'язані з географією, подорожами і відкриттями – глобус, підзорна труба і карта.

Монета викарбувана зі срібла 999-ої проби, має розмір 41.6 x 55.6 мм, вагу – 56.56 г.
З асортиментним рядом усіх монет, які пропонує своїм клієнтам Діамантбанк, можна ознайомитися на офіційній сторінці банку http://diamantbank.ua/coins.html

Отримати більш детальну інформацію про монети та банківські метали можна зателефонувавши до Інформаційного центру банку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет