• Google+

Діамантбанк забезпечив медичним комплексом Вінницьку обласну клінічну лікарню

23 декабря 2014 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк в рамках своєї Всеукраїнської соціальної програми «Подумай про життя!» передав нове медичне обладнання у Вінницьку обласну клінічну лікарню ім. М.І. Пирогова. Медична установа отримала пульсоксиметр ЮТАСОКСИ 200 та шприцевий насос Aitecs SEP 21S Plus.

Дане обладнання є вкрай необхідним для визначення ступеня насичення киснем артеріальної крові і частоти пульсу та безперервного моніторингу стану пацієнтів в операційних і пологових відділеннях, реанімаціях, палатах інтенсивної терапії та під час транспортування. Це незамінне обладнання є універсальним та життєво необхідним при вирішенні різних терапевтичних завдань.

Зазначимо, що Банк не лише самостійно допомагає лікарням медичним обладнанням, а й залучає представників бізнес-структур. Кожен бажаючий може приєднатися до Програми та зробити свій внесок у придбання сучасного обладнання для порятунку життів недоношених немовлят.

В Діамантбанку відкрито рахунок для благодійної допомоги пологовим будинкам: р/р 29092910093411 в ПАТ «Діамантбанк», МФО 320854, код ЄДРПОУ 23362711. Призначення платежу «Інша кредитна заборгованість. Подумай про життя». Банк готовий надати всі фінансові документи, що підтверджують цільове використання коштів, і запросити на церемонію передачі обладнання.

Нагадаємо, що протягом 7 років існування Програми «Подумай про життя!» Діамантбанк забезпечив необхідним медичним обладнанням вже 36 лікарень у 21 місті України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет