• Google+

Фонд виплачує гарантовану суму відшкодування вкладникам АТ «Банк «Таврика»

30 марта 2013 г. — Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Відповідно до Постанови Правління Національного банку України від 20 березня 2013 № 97 «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „БАНК «ТАВРИКА" з 21 березня 2013 Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (надалі – Фонд) розпочав здійснення процедури ліквідації ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК „ТАВРИКА" (надалі – АТ «БАНК „ТАВРИКА").

У зв'язку з чим з 27 березня по 14 травня 2013 року Фонд здійснюватиме виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам АТ «БАНК „ТАВРИКА" через установи банку-агента Фонду АТ «Райффайзен Банк Аваль» відповідно до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду.

Відшкодування вкладникам АТ «БАНК „ТАВРИКА", які з будь-яких причин не звернуться до банку-агента Фонду в період з 27 березня по 14 травня 2013 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних звернень до Фонду.
Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до банку-агента Фонду у вищезазначений період та пред'явити паспорт (або інший документ, що посвідчує особу) і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Додатково повідомляємо, що за весь період тимчасової адміністрації у АТ «БАНК „ТАВРИКА" було виплачено 916,2 млн грн., що становить половину загальної суми, що підлягає виплаті.

До банку-агента Фондом було перераховано 912,6 млн грн. для виплати гарантованої суми відшкодування 19 тис. вкладникам. Загальна сума до виплати за період тимчасової адміністрації і ліквідації становить 1,83 млрд грн.

 

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет