• Google+

Крокуйте в новий рік разом із Радикал Банк

20 ноября 2012 г. — ПАО «Радикал Банк»

В якості подарунка своїм клієнтам ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» розробив спеціальну депозитну програму до Нового Року.

В рамках нової програми діє акційний депозитний вклад «Депозитний календар», що дає змогу клієнтам отримати високий дохід до 25% річних у гривні за мінімальний термін розміщення коштів – від 10 днів. Клієнти Банку не тільки самостійно обирають строк розміщення коштів, а ще й можуть збільшити свої доходи за рахунок поповнення вкладу – це можна зробити протягом всього строку дії договору. Максимальна кількість пролонгацій по даному вкладу – 14 разів. Виплата процентів по акційному депозитному вкладу «Депозитний календар» здійснюється кожні 10 днів на платіжну картку, що оформлюється безкоштовно.

Оновлено ставки й по іншим депозитним продуктам. Більш привабливими стали ставки по вкладам «Пенсійний», «Універсальний» як в гривні так і в доларах США на 3, 6 та 12 місяців.

Крім того, продовжує діяти акція «Прибутковий гороскоп» — для іменинників місяця, завдяки якій кожен іменинник місяця має можливість отримати додатково 0,5% річних в гривні до депозитного вкладу. До 30.11.2012 року в ПАТ «РАДИКАЛ БАНК»

Спеціально для пенсіонерів в Банку діє акція «Подарунок на рахунок».

Також, при переоформленні вкладу на строк від 6 місяців встановлюється додаткова річна ставка + 0,5% річних за обраним вкладом.

При оформленні вкладу пенсіонерами, які мають картковий пенсійний рахунок у Банку, встановлюється додаткова річна ставка + 1% річних за обраним вкладом у гривні та + 0,3% річних за вкладами у валюті.

Звертайтесь до найближчого відділення ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та отримайте максимальний дохід до Нового Року!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет