• Google+

ОТП Банк визнаний кращим сервісним банком

4 декабря 2012 г. — ПАО «ОТП Банк»

ОТП Банк став переможцем у номінації «Кращий сервісний банк» за результатами щорічної національної премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2012, організатором якої є фінансово-економічний щотижневик "Інвестгазета".

Банк був визнаний кращим за якістю обслуговування шляхом голосування, яке проходило на сайтах investgazeta.ua та delo.ua і налічувало більше п'яти тисяч думок і 175 (!) банків-учасників.

Серед опитаних українських підприємців, експертів фінансового ринку та клієнтів банків, саме клієнти мали найбільшу вагу у визначенні переможців. Саме клієнти є головними суддями фінансових ініціатив, а їхні інтереси - основою для нових рішень і постійного вдосконалення фінустанов. І саме клієнти назвали ОТП Банк кращим за якістю сервісу.

«Наша перемога в номінації «Кращий сервісний банк» є цілком заслуженою і логічною, враховуючи ті масштабні зусилля і програми, які систематично реалізують всі наші підрозділи і співробітники з метою удосконалення якості обслуговування в нашому банку. Реалізовуючи поставлену мету «Стати банком № 1 для наших клієнтів», ми намагаємося завжди пропонувати нашим клієнтам всі можливі переваги: і цифрові технології, і широкий асортимент банківських продуктів і сервісів, і, насамперед, індивідуальний підхід до кожного з наших клієнтів», - зазначив Голова Правління АТ «ОТП Банк» Тамаш Хак-Ковач.

Варто відзначити, що це вже не перша перемога ОТП Банку за оцінкою якості послуг - банк неодноразово удостоювався премій провідних банківських інститутів та ділових видань (Euromoney, The Banker, ЄБРР, Deutsche Bank, Commerzbank AG, «Економічна правда», «Інвестгазета», «Бізнес» тощо.)

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

АТ «ОТП Банк» є ядром групи фінансових компаній ОТП в Україні, до складу якої входять КУА «ОТП Капітал», «ОТП Лізинг» та «ОТП Факторинг Україна».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет