• Google+

ОТП Банк запроваджує мобільний додаток Smartbank для зручнішого користування Інтернет-банкінгом

23 декабря 2014 г. — ПАО «ОТП Банк»

 З 22 грудня 2014 року ОТП Банк впроваджує мобільний додаток до системи інтернет-банкінгу OTPdirekt – Smartbank, за допомогою якого клієнти отримають можливість користуватися послугою дистанційного банкінгу та отримувати додаткову інформацію в режимі 24/7. Наразі додаток доступний для завантаження з усіх мобільних пристроїв на базі Android у Google Play.

 Мобільний додаток Smartbank став ще одним кроком ОТП Банку до удосконалення сервісу онлайн-банкінгу з урахуванням потреб клієнтів. Так, додаток надає засоби для дистанційного управління власними фінансами користувачам послуги OTPdirekt, зокрема: можливість перегляду залишків на рахунках та отримання реквізитів, блокування/активації платіжних карток, завантаження виписок за рахунками, здійснення різних видів переказів –між власними рахунками, в межах ОТП Банку, в межах України, міжнародних SWIFT-переказів, проведення миттєвих переказів 24/7 між картками ОТП Банку, а також тимчасове блокування доступу до системи тощо.

 ОТП Банк націлений і далі працювати над покращенням функціоналу мобільних додатків і розширенням можливостей та удосконаленням системи OTPdirekt.

 Для тих, хто наразі не є користувачами послуги OTPdirekt, мобільний додаток Smartbank відкриє можливість ознайомитися з потенціалом системи, скориставшись її демо-версією, а також стане у нагоді для пошуку найближчого банкомату або відділення ОТП Банку та перегляду курсів валют.

 «Ми розуміємо настрої на ринку і знаємо потреби клієнтів у вільному та комфортному керуванні власними фінансами. Ми працюємо над тим, щоб, інвестуючи й поступово удосконалюючи нашу систему, відповідати вимогам користувачів. Розробка мобільного додатку Smartbank, за допомогою якого клієнт матиме доступ до власних рахунків завжди і звідусіль, є вдалим кроком у цьому напрямку», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет