• Google+

Обсяг купівлі банківських металів Діамантбанку у 2014 році склав майже 4 тонни

23 января 2015 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк у 2014 році утримав позицію лідера по операціях з купівлі-продажу банківських металів та монет із дорогоцінних металів іноземних монетних дворів на внутрішньому ринку України. Обсяг купівлі банківських металів з фізичною поставкою на міжнародних ринках у 2014 році склав майже 4 000 кг: майже 2 000 кг золота та понад 2 000 кг срібла.

Також протягом року проводилися операції купівлі на міжнародних ринках монет із дорогоцінних металів іноземних монетних дворів, обсяг яких склав 60 кг.

У 2014 році Банк здійснював вивіз  банківських металів з їх фізичною поставкою для поповнення власного кореспондентського рахунку, відкритого у Standard Bank Plc (Лондон). Обсяг вивезених банківських металів у 2014 році склав майже 1500 кг золота та 200 кг срібла.

Стратегією управління по роботі з дорогоцінними металами на 2015 рік є подальше нарощування обсягів операцій з банківськими металами та монетами із дорогоцінних металів на міжнародних та внутрішніх ринках, залучення на обслуговування нових контрагентів (банки-нерезиденти, афінажні компанії) та клієнтів (банки-резиденти, юридичні та фізичні особи) і забезпечення отримання прибутку від проведення операцій.

Нагадаємо, що Банк співпрацює на міжнародних ринках з визнаними афінажними компаніями: “Umicore AG & Co KG” (Німеччина), Standard Bank Plc (Лондон), Commerzbank AG (Люксембург), Argor Heraeus (Швейцарія).

Банківські метали та дорогоцінні монети іноземних монетних дворів  можна придбати у відділеннях Діамантбанку по всій території України. Дізнатися більш детальну інформацію можна зателефонувавши до Інформаційного центру за номером 0 800 308 303.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет