• Google+

Ощадбанк оновив понад 70% парку інкасаційних броньованих автомобілів

16 ноября 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Як повідомив заступник голови правління Ощадбанку Євгеній Драчко-Єрмоленко, з початку 2012 року банк придбав 306 автомобілів, які мають панцерований захист.

Таким чином, на сьогодні броньовані автомобілі становлять понад 70% парку оперативних автомобілів банку - 728 одиниць. Це найбільші показники серед банків України.

Оновлення парку броньованих інкасаційних автомобілів в Ощадбанку здійснюється на виконання постанови Правління Національного банку України від 10.07.2009 № 399 щодо поетапного, протягом 5 років, переходу банків України на використання виключно броньованих транспортних засобів під час перевезення валютних цінностей та інкасації коштів. Такі автомобілі відповідають усім вимогам безпечного проведення інкасації готівки та перевезення валютних цінностей.

„Служба інкасації та перевезення цінностей Ощадбанку, яка є однією з найбільших в Україні, в багатьох регіонах займає провідну позицію на ринку інкасаційних послуг. Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити ці послуги більш якісними, надійними та безпечними. Тому банк зі всією відповідальністю поставився до виконання вимог Національного банку України, вживаючи всіх необхідних заходів у цьому напрямі роботи. За планом, у 2013 році служба інкасації Ощадбанку повністю перейде на використання виключно броньованого автотранспорту при перевезенні цінностей", - зазначив Євгеній Драчко-Єрмоленко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет