• Google+

Ощадбанк визнано найціннішим партнером компанії MoneyGram

4 января 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк відзначено дипломом міжнародної системи грошових переказів MoneyGram International - „Найбільш цінне придбання агентської мережі MoneyGram в Україні».

Подібними дипломами одна з провідних компаній на світовому ринку грошових переказів - MoneyGram - нагородила своїх партнерів за виняткові досягнення впродовж минулого року.
„Цей диплом – визнання якості виконаної Ощадбанком роботи і символ значимості нашого партнерства. Протягом 2012 року банк демонстрував безперервне зростання як за кількістю активних відділень, так і за кількістю трансакцій. Злагоджена робота менеджерів і відповідальних співробітників та зацікавленість працівників відділень забезпечили такий вражаючий результат. Ми задоволені нашою співпрацею і впевнені в її успішності в майбутньому", – зазначив регіональний менеджер по розвитку бізнесу в СНД, Ізраїлі та країнах Східної Європи компанії MoneyGram International Роман Гутченко.

Співробітництво з MoneyGram International дає Ощадбанку можливість охопити основні коридори міжнародного ринку грошових переказів. MoneyGram International входить до трійки лідерів світового ринку грошових переказів і є однією з компаній, які найбільш динамічно розвиваються. За сприяння MoneyGram банк істотно розширив географію транскордонних переказів, адже ця система представлена у 196 країнах світу.

„Нам дуже приємно отримати визнання нашої роботи впродовж минулого року. На його початку послуга грошових переказів MoneyGram була представлена у 2150 наших відділеннях, а вже наприкінці року ця цифра зросла більш ніж на 500 відділень. Сума переказаних коштів збільшилась з трьох мільйонів майже до ста мільйонів у гривневому еквіваленті. Ці цифри є переконливим доказом того, що наше партнерство з MoneyGram позитивно оцінили тисячі українців. Звичайно, ми не збираємося зупинятись на досягнутому й надалі активно працюватимемо над зростанням цих показників", – відзначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет