• Google+

Ощадбанк запровадив послугу поповнення мобільних рахунків для користувачів Web-банкінгу, СDМА-зв’язку та ІР-телефонії

24 февраля 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк активно впроваджує нові послуги для користувачів системи Web-банкінг, надаючи їм широкі можливості зручного управління рахунками та здійснення більшого переліку платежів.

Так, з 18 лютого п.р. клієнти Ощадбанку отримали можливість скористатися новою послугою в системі Web-банкінг - можливістю поповнення номерів мобільних телефонів, СDМА-зв'язку та ІР-телефонії. Ця послуга є дуже зручною для клієнтів, адже поповнення відбувається миттєво та безкоштовно.

«Ми націлені на постійне розширення переліку сучасних сервісів та послуг для наших клієнтів, зокрема для користувачів Web-банкінгу. Здійснення оплати мобільного зв'язку через Інтернет – одна з найпопулярніших та найбільш затребуваних послуг серед його користувачів. Тому саме цей сервіс – максимально зручний та комфортний - ми і пропонуємо сьогодні нашим клієнтам", - зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Нагадаємо, що з грудня 2012 року клієнти Ощадбанку отримали можливість користуватися сучасним та зручним дистанційним сервісом – WEB-банкінгом.. Для того, щоб підключитися до цієї системи, потрібно оформити будь-яку платіжну картку Visa або MasterCard та зареєструватись на сторінці http://online.oschadnybank.com/frontend/auth/login.html.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет