• Google+

РАДИКАЛ БАНК запрошує відвідати Оболонське відділення в максимально зручний для відвідувачів час

8 августа 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Оболонське відділення РАДИКАЛ БАНКУ працює в максимально зручному для клієнтів та відвідувачів режимі роботи — ввечері до 20.00 у будні та до 17.00 у вихідні дні.

Враховуючи, що більшість клієнтів Банку працюють в стандартному графіку — з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00, відвідування фінансової установи, що працює точно так само, найчастіше створює додаткові незручності. Тому Оболонське відділення РАДИКАЛ БАНКУ працює з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 20.00 та у суботу з 10.00 до 17.00. У відділенні Банку у клієнтів є можливість скористатися найрізноманітнішими банківськими послугами.

Ви можете оплатити рахунки, у тому числі комунальні, відкрити поточний рахунок, перевести гроші за міжнародними системами переказів, отримати і обслуговувати платіжні карти, відкрити депозит або отримати кредит. Відділення працює як з корпоративними, так і з приватними клієнтами РАДИКАЛ БАНКУ.

Також до 1 жовтня 2013 року в Оболонському відділенні РАДИКАЛ БАНКУ діє акція «Подвійний захист» — відкриваючи банківський сейф клієнти отримують платіжну картку Master Card Standard Chip за 1 гривню.

Більш детальну інформацію про мережі відділень ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» можна отримати за телефоном 0800507005 (цілодобова підтримка Контакт-центр) та на сайті http://radicalbank.ua/.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет