• Google+

УКРГАЗБАНК презентував новий картковий продукт «Компаньйон» для малого і середнього бізнесу

23 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК презентував новий картковий продукт «Компаньйон», який розроблений спеціально для підприємців, що займаються малим і середнім бізнесом в Україні.

Універсальну картку «Компаньйон» розроблено для тих представників малого та середнього бізнесу, у яких регулярно виникає необхідність користуватися системами грошових переказів для відправки грошових коштів своїм партнерам на території України. УКРГАЗБАНК запропонував продукт, який дозволить здійснювати такі операції за мінімальними тарифами. Тариф на переказ коштів через міжнародну систему грошових переказів Welsend із зарахуванням на карту «Компаньйон» в межах України буде становити 0%*.

 «Розробляючи картку «Компаньйон», ми ретельно проаналізували потреби та особливості малого і середнього бізнесу в Україні. Одна з найголовніших потреб, яка постійно виникає  перед підприємцями – необхідність регулярно і швидко переказувати кошти своїм діловим партнерам в Україні і, в свою чергу, отримувати перекази від них. Звісно, затрати на такі перекази мають бути мінімальними. З універсальною карткою «Компаньйон» тепер це можливо», - відзначив начальник управління малого та середнього бізнесу УКРГАЗБАНКУ Микола Ільїнов.

 Окрім того, картка «Компаньйон» має всі переваги універсальних карток - нею можна розраховуватися в торговельних мережах України та світу, а за потреби встановити на ній кредитний ліміт. Передбачено також вільне зняття коштів та поповнення картки «Компаньйон» (крім обмежень, передбачених законодавством або договором).

 Клієнти, які оберуть картковий продукт «Компаньйон», додатково отримають персоналізовану платіжну картку VISA Business та не персоналізовану платіжну картку VISA Electron Instant Issuer в рамках продукту «Pro-запас».  Власники таких карток в рамках продукту «Pro-запас» також отримуватимуть додаткові відсотки у розмірі до 20% річних, які нараховуватимуться на залишок власних коштів на рахунку.

 

 * - мається на увазі знижка 0,35% на кожний переказ по системі грошових переказів Welsend із зарахуванням на картку «Компаньйон». Фіксований платіж складає 3 грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет