• Google+

УКРГАЗБАНК випустив десятитисячну картку «Домовичок»

27 февраля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З червня 2014 року УКРГАЗБАНК емітував 10 тисяч універсальних кредитно-депозитних карток «Домовичок». Картка стала справді унікальною на банківському ринку України та була визнана компанією MasterCard продуктом 2014 року для масового сегмента.

Попит на кредитно-депозитні картки «Домовичок» підтверджує не лише актуальність такого продукту для населення, а й зростаючу довіру клієнтів до УКРГАЗБАНКУ, який після переходу під контроль Уряду незмінно входить до рейтингів найбільш надійних банків України.

«УКРГАЗБАНК першим створив продукт, який поєднав у собі найбільш затребувані на сьогоднішній день банківські пропозиції. Це можливість, за потреби, скористатися кредитними коштами до 10 тис грн у будь-якому банкоматі або торговій мережі України чи світу, де приймаються картки MasterCard. На залишок власних коштів нараховуються проценти за ставкою строкового депозиту. Розраховуючись карткою в Інтернеті, клієнт автоматично отримує на свій бонусний рахунок в системі MasterCard Rewards бали, які потім можна обміняти на подарунки, які клієнти обирають самі. Картки забезпечені найвищим рівнем безпеки – 3D Secure, що робить покупки в Інтернеті швидкими та безпечними», - зазначив Антон Косторніченко, директор департаменту роздрібного банкінгу АБ "УКРГАЗБАНК".

Універсальна кредитно-депозитна картка «Домовичок» доступна для клієнтів УКРГАЗБАНКУ, які обслуговуються за зарплатними проектами. Так, у 2014 році до Банку на обслуговування перейшло близько 1000 підприємств. На сьогодні УКРГАЗБАНК обслуговує 4432 установи за зарплатно-картковими проектами. Загальний обсяг зарахування заробітної плати з початку 2015 року на карткові рахунки сягнув понад 500 млн грн щомісяця.

УКРГАЗБАНК представлений 175 діючими відділеннями, 511 власними банкоматами, 24 кіосками самообслуговування, 332 банківськими та 674 торговельними POS-терміналами на всій території України. Загальна мережа банкоматів УКРГАЗБАНКУ та банків-партнерів становить 4328 одиниць.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет