• Google+

УКРГАЗБАНК збільшив клієнтську базу майже на 70 тис. з початку року

23 октября 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З початку 2015 року УКРГАЗБАНК суттєво наростив клієнтську базу в усіх сегментах свого бізнесу. Станом на 1 жовтня 2015 року кількість клієнтів УКРГАЗБАНКУ збільшилась на 68 378 юридичних та фізичних осіб. Зокрема, кількість клієнтів Банку - фізичних осіб за 9 місяців поточного року збільшилась на понад 65 тис. осіб, малого та середнього бізнесу - на 2 472, представників корпоративного бізнесу – на 863.

Таких результатів вдалося досягти завдяки високій надійності банку, гарантованій державою, вигідним умовам депозитних та кредитних програм, а також активній участі Банку у державній програмі з енергозбереження. У своїй діяльності УКРГАЗБАНК завжди дотримується принципів зваженої та збалансованої кредитної політики, що є безумовною запорукою його стабільності.

Так, станом на 1 жовтня 2015 року приріст клієнтського ресурсного портфеля за 9 місяців поточного року перевищив 48%. Кредитний портфель збільшився на 42% у порівнянні із початком року. 

«Наша стабільність забезпечена зваженою стратегією реагування на системні ризики та довірою клієнтів, які користуються нашими продуктами та послугами. Ми не пропонуємо найвищих депозитних ставок, а забезпечуємо абсолютну надійність довірених нам коштів. Безумовно, клієнти це цінують, адже Банк завжди вчасно виконує свої зобов’язання. Більше того, вже другий рік поспіль УКРГАЗБАНК успішно здійснює виплати гарантованих сум вкладів клієнтам неплатоспроможних банків. Близько 30% таких клієнтів стають вкладниками УКРГАЗБАНКУ», -  зазначив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет