• Google+

Вигідні тарифи на розрахунково-касове обслуговування для корпоративного бізнесу

10 апреля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Тарифні пакети «РАДИКАЛ БАНКУ» на розрахунково-касове обслуговування розробленні, виходячи з індивідуальних вимог кожного клієнта, що дозволяє кожному клієнту оптимізувати свої щомісячні витрати на розрахункове обслуговування та перевести ці витрати з категорії непрогнозованих та перемінних в фіксовані та постійні.

Так, пакети» Імпортер» та «Експортер» розроблені для компаній, які займаються імпортом або експортом товарів та послуг, з привабливими тарифами на ключеві бізнесові послуги (покупка, продаж валюти, проведення валютних платежів).

У пакеті» Імпортер» комісія за купівлю валюти становить – 0,2% від суми покупки понад 30 тис доларів, комісія за проведення платежів на користь клієнтів інших банків протягом операційного дня в вільноконвертованій іноземній валюті становить 0,1% від суми, min 15 доларів США, мах 55 доларів США.

У пакеті «Експортер» обов'язковий продаж іноземної валюти на УМВР відбувається безкоштовно, продаж іноземної валюти за власним бажанням клієнта становить 0,15% від суми продажу.

Для підприємців, які були зареєстровані нещодавно (менше 3-х місяців тому), для швидкого початку роботи по рахунку без зайвих витрат створено пакет «Початок» — сплата за відкриття поточного рахунку, сплата за проведення платежів в операційний час, плата за підключення та супровід «Клієнт — Банку» – відсутня. Абонплата за даним пакетом складає лише 125 грн.

Пакет «Все включено» дозволяє оптимізувати свої щомісячні витрати на розрахункове обслуговування та перевести ці витрати з категорії не прогнозованих та перемінних у фіксовані та постійні.

Незмінні та постійні виплати на РКО дозволяють клієнту більш ретельніше прогнозувати фінансові результати від поточної діяльності, та зменшити їх долю в валових витратах за рахунок збільшення об'ємів та кількості операцій. Так, сплата за відкриття поточного рахунку, сплата за проведення платежів в операційний час, плата за підключення та супровід «Клієнт — Банку» – відсутня. Клієнт лише сплачує щомісячну абонплату за розрахункове обслуговування у розмірі 250 грн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет