• Google+

Вінницька ОДА надасть клієнтам УКРГАЗБАНКУ додаткову компенсацію за «енергоефективними» кредитами

11 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації буде компенсувати клієнтам УКРГАЗБАНКУ частину відсоткової ставки за кредитами, отриманими в рамках Державної програми енергоефективності.

Відповідний договір було підписано між Банком та владою Вінницької області 31 липня 2015 року. Він передбачає часткову компенсацію відсотків фізичним та юридичним особам (ОСББ та ЖБК), які отримали кредит в УКРГАЗБАНКУ в рамках Урядової програми енергоефективності. Компенсація складе 15% річних.

Нагадаємо, що за кредитними програмами енергоефективності «Тепла оселя» (для фізичних осіб) і «Кредити для ОСББ і ЖБК» також передбачена компенсація від держави. Фізичним особам, які скористалися кредитними коштами для термомодернізації свого житла, буде компенсовано до 30%, а ОСББ та ЖБК – до 40% від суми кредиту, наданого на придбання енергоефективних матеріалів та обладнання.

«Завдяки домовленості УКРГАЗБАНКУ та влади Вінницької області відтепер для жителів регіону кредити на заходи енергоефективності будуть ще доступнішими, адже окрім компенсації від держави вони отримають ще й компенсацію від місцевої влади. Дуже добре, що влада на місцях активно долучається до цієї програми, адже напередодні опалювального сезону утеплення і тепломодернізація житлового фонду є завданням національного значення», - підкреслив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Раніше УКРГАЗБАНК також уклав договір про додаткову компенсацію за «енергоефективними» кредитами з Львівською міською радою та Львівською облдержадміністрацією.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет