• Google+

Вкладники відзначили надійність Діамантбанку

19 апреля 2014 г. — ПАО «Диамантбанк»

Протягом першого кварталу поточного року Діамантбанк залучив депозитів фізичних осіб на суму 813 млн гривень, що майже удвічі більше, ніж показник минулого року.

Як зазначив Віце-президент бізнесу «Персональні фінанси» ПАТ «Діамантбанк» Юрій Саєнко: «Незважаючи на нестабільну ситуацію в країні, що триває останній період, вкладники довіряють банку та продовжують розміщувати свої кошти на депозити. Приємно відзначити, що сьогодні пріоритетним критерієм вибору банку для вкладників є не лише привабливі ставки, а й стабільність та надійність фінансової установи. Наші головні принципи у співпраці з клієнтами – повне дотримання та обов'язкове виконання своїх зобов'язань, стабільні середньоринкові ставки, широкий перелік конкурентоздатних депозитних програм».

Нагадаємо, що сьогодні в Діамантбанку діють спеціальні депозитні пропозиції: депозит «Патріотичний», який передбачає підтримку обороноздатності країни, а також депозит «Власний вибір» з можливістю самостійного вибору строку розміщення та вільним зняттям коштів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет