• Google+

Загальний обсяг переказів по Україні у системі Welsend від УКРГАЗБАНКУ склав 3,3 млрд грн

26 января 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

За підсумками 2014 року загальний обсяг переказів у міжнародній системі грошових переказів Welsend склав 3,3 млрд грн, а кількість переказів по Україні перевищила 200 тисяч.

Разом з цим кількість відправлених переказів в коридорі Україна-Грузія збільшилась у 8 раз, а загальна сума відправлених переказів перевищила 0,5 млн доларів США. За минулий рік новими учасниками Системи стали 9 Агентів (банки та небанківські установи).

«Welsend розроблено з урахуванням найсучасніших інформаційних технологій. Система відрізняється вигідними тарифами та прозорою програмою накопичення бонусів. Для зручності клієнтів планується подальше розширення географії надання послуги за рахунок залучення нових Агентів системи і вже найближчим часом до нас приєднається новий міжнародний партнер», - повідомила Ганна Артеменко, заступник начальника управління розвитку роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ.

Нагадаємо, Welsend - це система грошових переказів для фізичних осіб, яка дозволяє швидко, надійно та просто переказати грошові кошти. Станом на 1 січня 2015 року Система співпрацює з 21 Агентом на території України та Грузії.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет