• Google+

Адвокатські послуги з питань боргів у Львові

22 февраля 2021 г. — Банки Украины

Погіршення економічної ситуація в Украйні сприяє зростанню заборгованості у людей. Одним із поширених видів спорів в Львові та в других областях країни - це проблема боргів та кредитів. Тому при необхідності професійної допомоги у справах про стягнення боргу за кредитним договором чи договором позики та боргової розписки, вам допоможе кредитный адвокат.

Вся професійна правова допомога надається в період досудового врегулювання питання, при судовому впровадженні, при виконанні впровадження.

На етапі досудового врегулювання спору передбачається формування різних документів (наприклад, претензії про сплату заборгованості), участі в переговорах між сторонами. Використовуються всі можливі варіанти за ради досягнення консенсусу між сторонами, методом реструктуризації боргу чи оплати частинами, що при певних умовах є найоптимальнішим та найефективнішим методом врегулювання проблем.

Адвокатські послуги

Після оцінки слабких та сильних сторін, наявності доказової бази та враховуючи інші факти, приймається рішення про судове врегулювання спору. Також вплив на рішення має наявність реальної можливості стягнення заборгованості після винесення позитивного рішення (наявність коштів чи майна), витрати на судовий сбір.

На етапі виконавчого впровадження недостатньо подати заяву про відкриття виконавчого впровадження та виконавчий документ у виконавчу службу чи до приватного виконавця. Варто здійснювати контроль за виконавчими діями, подавати письмові запити, можливо оскаржувати дії, бездіяльність та рішення виконавців в судді.

Категорії справ, які адвокат в справах боргів, надає представництво інтересів та захист прав

До адвоката legallawyer.com.ua можна звернутися при наявності шахрайства. Також професійна допомога надається в таких справах:

До адвокатських послуг можна звернутися, коли потрібно допомогти при стягненні заборгованості за кредитним договором, договором позики та іншими договорами, боргової розписки.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет