• Google+

Авто ломбард: сутність нового українського виду кредиту та його переваги

11 февраля 2020 г. — Банки Украины

Терміново потрібні гроші, тому думаєте продати своє авто? А може Ви десь чули про кредит під заставу авто, тому цікавитеся цією темою? Або шукаєте найкращу компанію, яка пропонує авто ломбард у Вашому місті? Ми розуміємо всі ці питання, тому в нашій компанії пропонуємо Вам отримати гроші швидко, безпечно і в повному обсязі.

Шукаєте кращу компанію? Тоді раді вітати на нашому сайті «Авто гроші», адже Ви вже знайшли найкращий варіант для співпраці. Саме в нас прозорі умови, швидкі виплати та найвищий рівень безпеки угоди. Тільки у нас Ви можете дізнатись суму та платіж без реєстрацій та смс!

Автоломбард – інноваційний проект, який дозволяє власнику будь-якого авто отримати необхідні кошти завдяки своїй машині. Іншими словами — це кредит під заставу авто, проте Ви не втрачаєте ані гроші, ані машину. Механізм дії передбачає декілька етапів, які потрібні для реалізації договору:

1. На нашому сайті в спеціально розробленому калькуляторі Ви можете дуже просто дізнатись суму, яку можна отримати завдяки нашому сервісу. Для цього потрібно лише ввести державний номер реєстрації транспортного засобу. Наприклад, АА1111АА. Потім натискаєте кнопку «дізнатись суму» і отримуєте на екрані результат. Також одразу можна побачити й щомісячний внесок за кредитом, який можна оформити на п’ять років.

2. У відкритому віконці можете вказати своє ім’я та номер телефону, а наші співробітники зателефонують Вам та більш детально розкажуть про авто ломбард, відсоткову ставку.

3. Ви разом з документами приїжджаєте на один з наших майданчиків, а потім за договором ломбарду продаєте машину компанії. Паралельно оформлюється персоналізований договір лізингу, завдяки чому Ви одразу ж отримуєте:

-   Бажану суму коштів, яка дозволить вирішити нагальні потреби.

-   Свою машину назад, тобто Ви не втрачаєте свій транспортний засіб.

Бажаєте оформити кредит під заставу авто або залишились будь-які питання?

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет