• Google+

Де оформити сертифікат PCI DSS?

30 декабря 2023 г. — Банки Украины

Сертифікат PCI DSS являє собою цілий список різноманітних вимог, які забезпечують повну безпеку інформації про власників платіжних карток, які зберігатимуться та передаватимуться, оброблятимуться у різноманітних інфраструктурах у рамках тієї чи іншої організації або компанії.

Ключове завдання сертифіката compliance-control.ua/iso27001.html полягає в тому, щоб забезпечити повне збереження мережевих інфраструктур, а також захистити персональні дані про власників карток. Без цього документа просто не вдасться повністю убезпечитися від шахраїв, що намагаються вкрасти кошти з банківських карток. Сьогодні це найбезпечніший і найактуальніший спосіб отримати повну безпеку.

ISO 27701

Кому потрібен PCI DSS?

Вимога наявності PCI DSS в першу чергу стосується всіх торгових організацій, банків, а також інших надання різноманітних послуг, сервісів і платіжних шлюзів. Тобто, абсолютно всі транзакції відбуватимуться під сертифікацією.

Як отримати сертифікат PCI DSS?

Отримання сертифіката PCI DSS від compliance-control.ua можна буде розділити на кілька загальних етапів. До них можна віднести такі аспекти:

Таким чином, можна буде пройти абсолютно всі кроки для того, щоб повністю оформити необхідні сертифікати. Це дійсно не так складно, якщо звернутися за допомогою до компанії «Compliance Control» за прямим посиланням https://compliance-control.ua/ru/index.html. Компанія супроводжуватиме користувача на кожному етапі укладання сертифіката.

Це справді дуже хороший варіант, який дозволяє без зайвих проблем та складнощів отримати всю необхідну документацію. До того ж компанія бере досить дипломатичну оплату за такий широкий спектр послуг, а також супроводу на всіх етапах оформлення.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет