• Google+

Компанія BYD анонсувала бюджетний електромобіль Seagull — один із найбільш дешевих в Україні

6 сентября 2023 г. — Банки Украины

Представлений на Шанхайському автосалоні у квітні 2023 року стильний та компактний 3,8-метровий електрохетчбек від китайського бренду Build Your Dreams одразу став сенсацією. Вже в перші 24 години старту продажів компанія отримала 10 000 передзамовлень на електромобіль BYD Seagull, а в червні було продано більше ніж 23 000 одиниці нових електрокарів даної моделі. Пояснюється така нечувана популярність відомим ім’ям виробника, функціональністю та привабливим видом авто, а також його доступною вартістю. На даний час в асортименті китайського лідера автомобілебудування модель Seagull є самою дешевою — в Китаї ціна за базову комплектацію стартує від 11400 доларів.

Особливості та переваги електричного хетчбека BYD Seagull

Новинка від BYD з оригінальною назвою Seagull, що перекладається з англійської як «чайка», за габаритами та характеристиками схожий на електрохетчбек B-класу Wuling Bingo від General Motors (останній навіть вважається його конкурентом). Автомобіль має ефектний привертаючий увагу дизайн з різкими клиноподібними лініями скла та короткими звисами кузова.

Салон авто достатньо просторий, не зважаючи на його зовнішню компактність, доповнений корисними функціями та елементами:

Електромобіль представлений виробником у двох кольорах та трьох комплектаціях: Vitality (база), Liberty та Flying. Кожна з них доповнена клімат-контролем, має 75-сильний двигун та може розвивати максимальну швидкість 130 км/год, оснащена надійними літій-залізо-фосфатними батареями ємністю 30,08 або 38,88 кВтч (остання пропонується в максимальній найдорожчій комплектації), що забезпечує запас ходу на 305 або 405 км, відповідно. Як і всі інші моделі BYD Seagull підтримує швидкісну зарядку акумулятора — заповнення батареї енергією до 80% займає біля 30 хвилин.

 

Де можна замовити електромобіль BYD Seagull в Україні

Придбати «чайку» з Ocean серії BYD відтепер можуть і українські покупці. Наприклад, на сайті дистриб'ютора бренду, компанії Ncars, яка більше ніж 9 років співпрацює з китайськими виробниками. Вона досконало знає як місцевий ринок автопрому, так і всі логістичні шляхи, пропонує найпривабливіші для покупця цінові пропозиції — BYD Seagull з розмитненням і доставкою в Україну в автосалоні Ncars можна купити за ціною від 15300 доларів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет