• Google+

Оцінка нерухомості. В яких випадках вона може знадобитися?

11 июля 2021 г. — Банки Украины

Оцінка нерухомості незалежними експертами може знадобитись в різних ситуаціях. Причому,потреба у цій процедурі може виникати як у фізичних, так і у юридичних осіб. Спеціалістами компанії «Альянс-Укрексперт» здійснюється оцінка страхової, інвестиційної ринкової, та іншої вартості нерухомості.

Альянс-Укрексперт на протязі багатьох років надає послугу - оцінка майна бізнесу. Оцінка нерухомості, це одне з основних напрямків діяльності компанії. Спеціалісти компанії швидко проведуть оцінку нерухомого майна і складуть детальний звіт, в якому буде вказана лише достовірна і актуальна інформація, яка на всі сто відсотків буде відповідати поставленому перед працівниками Альянс-Укрексперт завданню.

Компанія «Альянс-Укрексперт» пропонує

Оцінка нерухомості може знадобитися при:

Оцінка нерухомості дозволить мінімізувати ризики, які в той чи іншій мірі супроводжують операцій пов’язані с нерухомим майном. Щоб отримати якісну на своєчасну оцінку нерухомості, слід звертатись до професіоналів, які виконають свою роботу швидко. Професіонали компанії «Альянс-Укрексперт» складуть детальний звіт, в якому буде обґрунтована вартість об'єкту.

Скільки коштують послуги компанії?

Звертаючись в компанію м клієнт може розраховувати на якісні послуги за доступними цінами. На сайті компанії можна подивитись приблизний кошторис послуг по оцінці нерухомості в місті Київ та по іншій території країни. Також можна особисто відвідати один із наших офісів, які розташовані в столиці. Для зв’язку та консультації можна подзвонити по вказаним на сайті номерах телефону. Консультації доступні з 08:00 до 20:00 в будні дні. Та с 10:00 до 18:00 у вихідні.

оцінка майна

Компанія здійснює оцінку з метою визначення суми податку та інших платежів, які потрібно надати нотаріусу при відчужені майна. Наприклад, при продажі, даруванні, та інших операціях.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет