• Google+

Штучний декоративний камінь від Роял Арт Декор

16 апреля 2021 г. — Банки Украины

Декоративний камінь — сучасний оздоблювальний матеріал, який використовується, переважно, для облицювання стін. Він створює затишну атмосферу, гармонійно підходить до багатьох стилів інтер'єру. Виготовляють декоративний камінь та фасадну плитку шляхом вібропресування або методом вібролиття. Основний матеріал — пісок, з додаванням цементу та армувальних добавок. Відтінок оздобленню надають різні пігменти, якими забарвлюють суміш під час виготовлення.

Камені можуть бути різного розміру і товщини. В середньому, один виріб має товщину до 2 см. Розміри коливаються в межах 0,5-5 см². Щоб обробка стін служила довгі роки, при цьому не втратила свої властивості та привабливий зовнішній вигляд, слід віддавати перевагу якісним матеріалам від перевірених виробників.

Штучний декоративний камінь

Успішно зарекомендувала себе на ринку продукція «Роял Арт Деко». З моменту заснування, у 2016 році, компанія стала лідером в Україні з виготовлення штучного декоративного каменю, тротуарної плитки, сходів та малого архітектурного декору.

Переваги декоративного каменю

У декоративного каменю безліч переваг перед іншими оздоблювальними матеріалами. Як оздоблення його можна використовувати всередині та зовні приміщення. Основні переваги:

Купити декоративний камінь Роял Арт Декор

Компанія “Роял Арт Декор” надає широкий вибір декоративного каменю для облицювання стін та фасадів. Ціна на фасадну плитку під камінь коливається, залежно від серії та колекції. В каталозі бренду представлені такі серії, як «Цегла», «Скала», «Плитка», «Великоформатний камінь». За допомогою продукції від “Роял Арт Деко” легко можна зробити задекорувати передпокій, вітальню, кухню і навіть ванну кімнату. Щоб залишити заявку на покупку декоративного каменю, достатньо заповнити на сайті просту форму з даними або зателефонувати за контактними номерами телефонів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет