• Google+

Сімейний відпочинок у Карпатах восени 2021 року вже відкрита для кожного

29 июля 2021 г. — Банки Украины

Візитна картка України

Наша країна сповнена мальовничими місцями, але Карпати справляють на кожного відвідувача своє враження, за кордоном гори Карпати називають візитною карткою України. Кожна людина відвідавши Карпати на відпочинок в Карпатах восени з дітьми починає любити Україну нібито по-новому, нібито ще сильніше.

У Карпатах райський клімат, та захоплюючий краєвид на гори,застелені пишним лісом, який восени переливається червоними, жовтими та помаранчевими плямами. Після довгої, веселої сімейної прогулянки серед величного осіннього лісу саме те буде прийти разом до дому та випити теплого трав’яного чаю з смаколиками у готелі. Покажіть дітям що їх Батьківщина більш мальовнича, чим їм здається.

відпочинок в Карпатах восени з дітьми

Стародавні повір’я

Зі слів вчених Карпати почали своє існування ще 50 мільйонів років тому у результати природних процесів.Але дітей навряд чи цікавлять звичайні наукові факти, тому краще розповісти декілька легенд, які ходять серед місцевих жителів, щодо початку існування велетнів-Карпат.

Одна з найпоширеніших історій змальовує величезне море на заході України,у володаря якого була чудова красуня дочка на ім’я Карія. Як вона підросла володар почав шукати їй заможних, красенів на роль нареченого, Але карія була закохана у Пате, свого слугу. Володар намагався розлучити їх, але щоб він не робив все було марно. Настав момент коли терпіння царя лопнуло. І тоді він перетворив доньку на гору і поставив серед інших гір. Незважаючи на те, що Карія вже ніколи не змогла б одружитися на Пате, люди дуже хотіли щоб вони були разом. І назвали ці гори на честі захокоханих Карія і Патія - Карпатами.

Незабутній відпочинок з дітьми серед гір та водоспадів

Найвища точка України - Говерла, її висота становить 2061 м над рівнем моря, не всі спроможні підкорити цю королеву, але якщо підкорення гори не для вас, то можна прогулятися підніжжям, серед дерев які вкриті у золоті накидки.

Окрім гір туристи частенько відвідують водоспади та галявини. Як варіанти для прогулянок з дітьми зазвичай обирають :

Дістатися цих місць восени зовсім не складно, дорогу туди можуть пройти навіть малечі. Завітавши навіть тільки до однієї пам’ятки ваша родина отримує безліч яскравих спогад.

Осінні канікули у Карпатах

Карпати зазвичай відвідують взимку або влітку, але мало хто бував там восени. Восени ці величні красуні вкриваються яскравою ковдрою, якою тільки й хочется милуватися, Здається, що там і не має дерев, що ми бачимо просто жовто-червону бабусину ковдру, якою вона вкрила гори.

Відвідавши Карпати восени ваша родина отримує шанс побачити ці ландшафти із незвичної, але такої мальовничої сторони.

Українські Карпати впевнено конкурують гірськими курортами за кордоном. У цьому гуцульському куточку можна відчути свіже, гірське повітря, а також не маленький асортимент розваг і скуштувати неймовірну кухню. Загадковість та величність цього краю після першого візити посідає своє місце у серці туриста, тому втриматись від наступної поїздки буде складно.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет