• Google+

Вибираємо комфортне ліжко в спальню на сайті інтернет магазину Магдек

9 августа 2023 г. — Банки Украины

Міцний і здоровий сон – це необхідна складова повноцінного людського життя. Адже саме завдяки йому ми можемо відновити витрачені за день сили та вступити у новий день бадьоро та впевнено. Від якості сну залежить ваш настрій, працездатність і, звичайно, на чолі всього здоров'я. Тому вибір ліжка, того самого елемента меблі на якому ви спатимете вкрай важлива процедура.

Як правильно вибрати ліжко в спальню?

Каталог https://magdek.com.ua/ua/krovati/ ліжок меблевого інтернет-магазину «Магдек» насичений безліччю різних моделей з різних матеріалів. Як вибрати серед тисяч варіантів, що часто мають схожий дизайн і невелику відмінність у ціні. Для початку визначити цільове призначення чи буде це ліжко для будинку і постійного сну або можливо для гостей і експлуатуватися буде іноді, може для літніх батьків або енергійних підлітків або маленьких діток. Всі ці фактори допоможуть звузити коло пошуку. Визначившись із призначенням вивчіть варіанти, уважно розгляньте фото, почитайте відгуки та характеристики виробів.

Асортимент ліжок для спальні в Магдек

У нашому каталозі https://magdek.com.ua/ua/krovati/ Ви знайдете ліжка зі складу виробника з різних матеріалів з додатковим функціоналом і безліччю модифікації. Дві основні групи на які можна поділити ліжка для спальні – це двоспальні та односпальні. Далі вони діляться на дерев'яні, металеві та моделі в м'якій оббивці. З них виводимо окремою групою вироби з ДСП та МДФ. Звичайно, це не всі критерії, за якими можна ранжувати головний атрибут сну. Але найбільш популярними варіантами залишаються ліжка з дерева та металу, вони відрізняються високою міцністю, надійністю та довговічністю. Це абсолютно нешкідливі матеріали, яким легко можна надати будь-якої форми, тому більшість виробників вибирають саме їх. Вибираючи якесь ліжко купити з якого матеріалу, покладаєтеся на опис якщо раптом такого немає або Вам мало інформації тоді сміливо телефонуйте, консультанти нашого call-centra з радістю допоможуть Вам з вибором.

Конструкція

І так припустимо, Ви вже знаєте для чого потрібне ліжко і розібралися з матеріалами, тепер перейдемо до функціоналу. За конструкцією ліжка можуть бути класичними на ніжках і подіумними як додатки вони можуть мати підйомний механізм або висувні ящики. Так само до конструкції відноситься основа під матрац ним можуть бути ортопедичні букові ламелі, лаги (прямі планки), лист ДВП, ДСП або металеві трубки. Найпопулярнішим і до речі не дарма є варіант із гнутими ортопедичними ламелями, завдяки особливій побудові вони не перешкоджають повітрообміну під матрацом, а за рахунок амортизації покращую ортопедичні характеристики.

Кілька слів про вікові умови

У цьому розділі поговоримо про комфорт обраного ліжка для різного віку. І так без зайвих пояснень кожен розуміє, що людині похилого віку вкрай складно щоранку підніматися з низького ліжка, тому ми рекомендуємо для наших старших покупців високі ліжка, і Вас як дбайливих дітей і онуків про це просимо адже коли не будь і ми будемо старенькі і то добро, і турбота нам окупитись. Конкретна порада купувати виріб з власною висотою царг не менше 30 см. так як виріб ще комплектуватиметься матрацом загальна висота спального місця складатиме приблизно 50 см залежно від висоти матраца, це цілком хороший показник. Для наших дітей ситуація кардинально протилежна, малюк може крутитися і випасти з ліжка тому для наших маленьких покупців ми радимо купувати ліжка нижче. Якщо у вас значний зріст, то в цьому випадку краще утримати від придбання ліжка з ногами воно буде тільки обмежувати рухи.

Чи можна купити ліжко НЕДОРОГО?

У попередніх розділах ми постаралися коротко, але у справі пояснити особливості вибору головного атрибуту сну. У цій частині хочемо розкрити тему, чи можна заощадити на покупці. І так спимо ми у спальні на ліжку? Так! І все ж важливіший у цьому процесі матрац саме від нього залежить наш здоровий і міцний сон. Виходячи з цього, ми можемо стверджувати, що так, можна купити недороге ліжко в спальню на сайті magdek.com.ua. Просто маючи певний бюджет робіть перевагу у бік матраца саме від нього залежатиме бадьорість вашого ранку. При підборі пам'ятайте, що в ціну ліжка входять безліч складових матеріал, транспортування, праця та багато іншого. Тому зупиняйтеся на простих дизайнах і не гучних іменах, тому що популярні виробники коштують дорожче за свої менш відомі аналоги.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет