• Google+

Банк “Демарк”- переможець конкурсу “НСМЕП - 10 кроків до успіху”

13 октября 2010 г. — ПАО «Банк «Демарк»

З приводу десятиріччя початку впровадження НСМЕП, у вересні цього року Національним Банком України був проведено конкурс “НСМЕП - 10 кроків до успіху”, для визначення кращих фінустанов у НСМЕП, за підсумками якого Банк “Демарк” був нагороджений почесним знаком та Дипломом “За вагомий внесок у розвиток НСМЕП у Північному регіоні”

Банк ”Демарк” - один з перших банків м. Чернігова, який прийняв активну участь в програмі Національного банку по розвитку національної платіжної картки, з початку її впровадження. На сьогодні Банк ”Демарк” є безумовний лідер по емісії та обслуговуванню національних платіжних карток в Чернігівському регіоні.

Сьогодні Банк “ДЕМАРК” широко використовує картки НСМЕП в зарплатних проектах, яких реалізовано більш 260, емітовано 100,0 тисяч національних платіжних карток, обслуговування зарплатних проектів з підприємствами та установами за допомогою національних платіжних карток НСМЕП – це одне з перспективних напрямків роботи банку.

Власники платіжних карток НСМЕП Банку “Демарк” мають можливість використовувати платіжну картку не тільки в якості “зарплатної” для отримання заробітної плати, пенсій, стипендій соціальних виплат, відрядних, та інших виплат, а і як “розрахункову” для проведення безготівкових розрахунків в торгівельній мережі для оплати будь- яких послуг та покупок в магазинах або комунальних послуг у тому числі і через Інтернет та “кредитну” – власники карток, які отримають заробітну плату у Банку “Демарк” мають можливість отримати “картковий кредит” до 10,0 тис.грн строком до 2-х років.

Клієнти банка, які зберігають гроші на вкладних рахунках отримають відсотків за вкладом, на платіжну картку. Крім того картка є джерелом отримання додаткового доходу, який нараховується щомісячно на залишок коштів, які знаходяться на картковому рахунку.

Банком “Демарк” розроблена і реалізована соціальна програма для пенсіонерів, у рамках якої здійснюється пільгове відкриття і обслуговування пенсійних рахунків, для цього потрібно лише заповнити заяву в будь якому відділенні банку, пенсіонерам які отримають пенсії в Банку “Демарк” нараховуються підвищені відсотки. Клієнтам банку платіжні картки надаються безкоштовно та без абонентської плати, зняття готівки у відділеннях та банкоматів банку також без будь-яких комісій. За бажанням власника з карткового рахунку можуть здійснюватись будь-які фіксовані щомісячні платежі або погашення кредиту, а інформація про рух коштів по картковому рахунку може надаватись SMS-повідомленнями.

Для установ, організацій, підприємців Банк “Демарк” пропонує оформлення корпоративних платіжних карток, впровадження “зарплатних проектів”, встановлення торгівельних терміналів для проведення безготівкових платіжів за товари або послуги.

Разом з Національним Банком України та іншими учасниками НСМЕП, Банк “Демарк” сприяє подальшому розвитку Національної платіжної системи і розширенню можливостей застосування національної платіжної картки та реалізації проектів соціального характеру серед студентів, запровадження адресної соціальної допомоги населенню у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, проектів транспортної картки та картки медичного страхування. Незабаром буде запропонована технологія мобільного платіжного інструменту, як додатку НСМЕП та оператора мобільного зв”язку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет