• Google+

Банк «Хрещатик» презентує вишукані й статусні монети-подарунки

4 марта 2013 г. — ПАО КБ «Хрещатик»

Банк «Хрещатик» пропонує напередодні улюбленого весняного свята — 8 Березня — нові інвестиційні монети, викарбувані Монетним двором Польщі.

Ці естетично гарні інструменти вкладення капіталу підкреслять не тільки вишуканий смак і соціальний статус даруючого, а можуть покласти початок особистої нумізматичної колекції.

Серед пропонованих подарунків особливою популярністю користується срібна монета "Щасливі у коханні", зміст якої стверджує — кохання перетворює наш світ на диво і наповнює його щастям. Тираж монети — до 15 000, маса — 28,28 г, діаметр — 38,61 мм. А ще на додачу — зі смаком зроблена вітальна листівка з блістерним утримувачем для монети.

Вишуканістю відзначається і перша срібна монета серії "Шедеври Ренесансу", яка представляє перлину світового живопису — "Пані з горностаєм" Леонардо да Вінчі. На аверсі і реверсі монети — фотодрук і вибіркова позолота, що нагадує тонке мереживо досконалих середньовічних майстрів і розкішний декор палаців епохи Відродження. Монета має квадратну форму (40 х 40 мм), масу — 28,28 г і достатньо обмежений тираж — 3000.

Темі батьківства як однієї з місій чоловіка на землі присвячена срібна монета "Батьківство" серії "Слов'янські сімейні традиції", емітентом якої виступає Білорусь. Той чоловік, хто вибере цю монету для подарунка коханій жінці, таким чином ще раз підкреслить усвідомлення своєї ролі в її житті. Монета має діаметр 38,61 мм, масу — 33,63 г, тираж — до 10 000.

Справжнім царським подарунком стане набір з 9 срібних монет "Імператорські яйця Фаберже", присвячений дев'яти шедеврам, що їх замовив імператор Микола ІІ славетному майстру Карлу Фаберже. Такий подарунок буде у пригоді і напередодні Великодня. Кожна з 9 монет має вагу 16,81 г, розмір — 39 х 29,2 мм. Набір презентовано у вишуканому футлярі.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет