• Google+

Депозитні програми для фізичних осіб від АТ «Укрінбанк»

15 октября 2009 г. — ПАО «Укринбанк»

АТ «Укрінбанк» пропонує широкий вибір депозитних програм для фізичних осіб. В залежності від потреб клієнта ми можемо запропонувати наступні депозитні програми:

- Депозитна програма «Гарант» - розміщення коштів на строк від 3 днів до 13 місяців; відсоткова ставка та термін розміщення вкладу фіксовані; за бажанням вкладника можлива капіталізація або щомісячна виплата відсотків.

- Депозитна програма «Гарант +» - розміщення коштів на строк від 6 до 13 місяців; з можливістю поповнення вкладу клієнта; відсоткова ставка та термін розміщення вкладу фіксовані; за бажанням вкладника можлива капіталізація або щомісячна виплата відсотків.

- Депозитна програма «Ювілейний» - розміщення коштів на 180 днів; з можливістю дострокового зняття вкладу по закінченню перших 30 днів розміщення коштів; відсоткова ставка фіксована; виплата відсотків здійснюється щомісячно.

- Депозитна програма «На вимогу ПЛЮС» - строк розміщення коштів не обмежується; поповнення або зняття коштів за бажанням клієнта; нарахування відсотків здійснюється щомісячно.

Ознайомитись з детальними умовами розміщення коштів можна на сайті у розділі «Депозитні вклади» для приватних клієнтів або в інформаційному центрі банку.

Наші фахівці завжди готові допомогти Вам обрати найбільш зручну для Вас депозитну програму, надати консультацію з питань розміщення коштів та отримання будь-яких інших банківських послуг.

Інформаційний центр АТ «Укрінбанк»
0 800 501 422
в межах України зі стаціонарних
телефонів - безкоштовно
(044) 247 21 92

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет