• Google+

Депозитний портфель Головного управління по м. Києву та Київській області досяг 4 млрд. грн.

17 июля 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Обсяг залучених коштів населення в депозитному портфелі фізичних осіб Головного управління по місту Київ та Київській області станом на 16 липня поточного року становив більше 4 млрд гривень, що дало змогу управлінню посісти перше місце за цим показником у структурі Ощадбанку.

«Такого високого рівня нам вдалося досягти лише за півтора року. За цей досить невеликий проміжок часу депозитний портфель фізичних осіб збільшився на 1 млрд. грн. Цей результат свідчить про постійне зростання довіри вкладників до державного банку. Безперечно, сприяє цьому як 100% державна гарантія вкладів, так і репутація Ощадбанку як стабільної та надійної фінустанови за будь-якої економічної ситуації», - зазначає начальник Головного управління по м. Києву та Київській області Ощадбанку Леонід Савиченко.

Крім того, клієнти позитивно оцінили вигідну депозитну лінійку Ощадбанку. Найбільшим попитом серед клієнтів Головного управління по м. Києву та Київській області користуються такі депозити, як «Строковий пенсійний» та «Депозитний». Державний банк пропонує максимально гнучкі депозитні програми, адаптовані до найрізноманітніших потреб клієнтів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет