• Google+

До уваги вкладників АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК»

6 апреля 2014 г. — Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє, що до кінця наступного тижня буде прийнято рішення про початок виплат коштів вкладникам АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» та визначено банк-агент, через відділення якого вкладники зможуть отримати свої кошти. Оголошення про це буде розміщено на сайті Фонду – www.fg.gov.ua та на сайті АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» - www.bankbb.com.ua.

На сьогоднішній день уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію в АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» сформовані списки вкладників для виплати під час дії тимчасової адміністрації в межах гарантованої суми і передані до Фонду. Працівники Фонду, в свою чергу, здійснюють аналіз і перевірку наданої інформації, докладаючи максимум зусиль для того, щоб обробити значні обсяги даних, сформувати реєстри і розпочати виплати коштів вкладникам АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» в найкоротший термін.

Нагадуємо, протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» зможуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття Національним банком України рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет