• Google+

«Краща пропозиція» від Банку «КИЇВ»: проценти по вкладу + платіжні картки VISA Gold/MC Gold за особливими умовами

7 февраля 2012 г. — ПАО «АКБ «Киев»

Банк «КИЇВ» пропонує юридичним особам та фізичним особам-підприємцям оформити новий вклад у гривні «Краща пропозиція»: до 19% річних на строк 92 дні

При розміщенні коштів на вклад, для керівників юридичної особи та фізичної особи - підприємця діє спеціальна пропозиція з оформлення платіжних карток VISA Gold/MC Gold.

Банк «КИЇВ» поповнив спектр депозитних продуктів для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців новим вкладом – «Краща пропозиція» (термін дії: з 26 січня до 29 лютого 2012 р. включно). Процентна ставка за вкладом складає 19% річних у гривні при розміщенні коштів на 92 дні.

Вклад «Краща пропозиція» – це строковий вклад без права поповнення, кошти на якому розміщуються на строк 32, 64 та 92 дні. Мінімальна сума вкладу складає 5 тис. грн. Умови вкладу передбачають можливість його продовження. Виплата процентів щомісячно.

Для юридичних осіб повернення вкладу до закінчення строку його розміщення не передбачене. У разі оформлення вкладу фізичною особою-підприємцем, нарахування процентів при повернення вкладудо закінчення строку розміщення вкладу здійснюється за зниженою процентною ставкою.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет