• Google+

Оголошення про виплати вкладникам АБ «ПОРТО - ФРАНКО»

16 декабря 2014 г. — ПАО АБ «ПОРТО-ФРАНКО»

З 10 грудня 2014 року починаються виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився по 29 вересня 2014 р. включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (рішення виконавчої дирекції Фонду від 05.12.2014 № 254/14). Виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ВОСТОК» (далі – ПАТ «БАНК ВОСТОК»).

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ «БАНК ВОСТОК» з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до АБ «ПОРТО - ФРАНКО».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 29 вересня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, на сайті Банку «ПОРТО - ФРАНКО» — www.porto-franco.com

Довідкова інформація за номерами: 0-800-308-108 – «гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або за телефоном «гарячої лінії» АБ «ПОРТО-ФРАНКО» (048) 786-83-12.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет