• Google+

Ощадбанк пропонує депозит „Соціальний"спеціально для вкладників Сбербанку колишнього СРСР

31 мая 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Як повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн, спеціально для вкладників Сбербанку колишнього СРСР Ощадбанк пропонує вклад „Соціальний".

Цей депозитний продукт є досить прибутковим і надійним способом зберігання та примноження коштів завдяки своїм вигідним і зручним умовам. Зокрема, висока процентна ставка – 17 % у гривні, можливість поповнення, щомісячна виплата процентів роблять депозит „Соціальний" привабливим для людей з різним рівнем достатку та різними можливостями управління заощадженнями.

„Ми розробили умови депозиту „Соціальний" спеціально для тих вкладників, які бажають отримувати стабільний додатковий дохід. Я впевнений у популярності цього депозиту, адже за його допомогою вкладники зможуть примножити отримані компенсаційні кошти. До того ж, ставши клієнтом Ощадбанку, вкладник може не турбуватись за надійність збереження своїх коштів. 100%-а державна гарантія за вкладами, стабільна прибуткова діяльність банку та його надійна ділова репутація стали ключовими чинниками постійного приросту депозитного портфеля фізичних осіб Ощадбанку", - розповідає Антон Тютюн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет