• Google+

ПАТ «Діамантбанк» визначений уповноваженим банком з виплати депозитів ПАТ «БГ Банк»

20 февраля 2015 г. — ПАО «Диамантбанк»

ПАТ «Діамантбанк став уповноваженим банком з виплати коштів фізичних осіб ПАТ «БГ Банк» за рішенням Фонду гарантування фізичних осіб та Національного Банку України. Така довіра обумовлена позитивною динамікою роботи Банку та його успішними фінансовими показниками діяльності.

Зазначимо, що «БГ БАНК» було віднесено до категорії неплатоспроможних банків, відповідно до рішень виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб № 131 (про запровадження з 28.11.2014 тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БГ БАНК»).

Нагадаємо, що ПАТ «Діамантбанк» входить до групи великих банків України за класифікацією НБУ, статутний капітал становить 210 млн. грн., кредитний рейтинг банку на рівні uaBBB («Стабільний»), що підтверджується рейтинговим агентством «Кредит Рейтинг». Протягом трьох кварталів 2014 року ПАТ «ДІАМАНТБАНК» отримав чистий прибуток у розмірі 4,92 млн. грн., регулятивний капітал банку зріс на 33,2% та складає на 01.12.14р. 555,5 млн. грн. Всі фінансові показники діяльності банку відповідають встановленим вимогам Національного банку України.

На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 85 відділень у 17 регіонах України, зокрема у: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях. Така кількість відділень наддасть змогу вчасно та у сприятливих умовах для вкладників виконати взяті на себе зобов’язання, щодо виплат гарантованих Фондом коштів фізичних осіб, які розміщені у зазначеній фінансовій установі.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет