• Google+

ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» присвоєно індивідуальний рейтинг надійності вкладів на рівні «4 + (висока надійність)»

7 августа 2012 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

13 липня 2012 року незалежне уповноважене Рейтингове агентство «IBI-Rating» присвоїло ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» індивідуальний рейтинг надійності вкладів на рівні «4 + (висока надійність)».

Індивідуальний рейтинг надійності вкладів на рівні «4» означає, що фінансова установа надійна, вчасно розраховується за своїми зобов'язаннями і ймовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів невисока, хоча й існує певна залежність від впливу зовнішніх і внутрішніх факторів. Значення «+» відображає проміжну категорію рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Індивідуальний рейтинг надійності вкладів – це рейтинг, який присвоюється уповноваженим рейтинговим агентством та відображає можливості фінансової установи (банку, кредитного союзу і т.д.) своєчасно і в повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання перед вкладниками протягом найближчого року. Даний тип рейтингу не враховує здатність фінансової установи виконувати інші зобов'язання, окрім тих, які існують перед вкладниками. Цей вид рейтингу дозволяє потенційним вкладникам здійснити відбір фінансових установ за ступенем надійності і прийняти рішення щодо доцільності розміщення коштів, або подальшого продовження відносин.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет