• Google+

Підтверджено високу надійність вкладів у Банку ЛЬВІВ

17 июня 2011 г. — ПАО АКБ «Львов»

16 червня 2011 року на засіданні комітету незалежного спеціалізованого рейтингового агенства "Кредит-Рейтинг" вкотре було підтверджено ВИСОКИЙ РІВЕНЬ НАДІЙНОСТІ вкладів (депозитів) у Банку ЛЬВІВ.

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" визначає рейтинги надійності банківських вкладів. Рейтинг надійності вкладу визначається банкові за спеціально розробленою шкалою й характеризує рівень відносної надійності депозиту в цьому банку порівняно з вкладами в інші українські банки.

Рейтинг характеризує незалежну думку компанії "Кредит-Рейтинг" про можливість банку вчасно й у повному обсязі виконати взяті на себе зобов`язання щодо повернення банківських вкладів протягом найближчих 12 місяців.

Цей вид рейтингу був розроблений з метою захисту вкладників і підвищення їхньої інформованості щодо надійності банківських установ.

Довідка: Агентство "Кредит-Рейтинг" - перше в Україні (з 2001 року) спеціалізоване рейтингове агентство, що надає послуги в області незалежної оцінки кредитоспроможності суб'єктів запозичень із визначенням кредитних рейтингів за Національною рейтинговою шкалою. З 2003 року рейтингові оцінки агентства офіційно визнаються Міністерством фінансів України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет