• Google+

«Перший Інвестиційний Банк» вдосконалив умови депозитів для фізичних осіб

27 июня 2008 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

З 16 червня в «Першому Інвестиційному Банку» діють нові відсоткові ставки по депозитним програмам для індивідуальних клієнтів.

Зокрема, підвищення ставок стосується депозиту «Святковий» — максимальна відсоткова ставка становить 18% річних в гривні та 12,5% в доларах США. Вклад розміщується сроком на 3 місяці, виплата відсотків в кінці терміну дії договору, мінімальна сума вкладу — 5 000 гривень або 1 000 доларів США.

Також зазнали змін відсоткові ставки по довгостроковим депозитам, в середньому вони підвищились на 1,5%. Так, ставка по депозиту «Перший» в гривні становить 16,75% з виплатою відсотків щоімсячно та можливістю поповнення вкладу (мінімальна сума вкладу — 1 000 гривень), а по депозиту «Капітал» в гривні — 17,25% з виплатою нарахованих відсотків в кінці терміну дії договору та можливістю поповнення вкладу.

Додатковою перевагою для клієнтів «Першого інвестиційного Банку» буде гнучка програма лояльності — нарахування додаткових відсотків (+0,5% в гривні та 0,25% в іноземній валюті) на вклади сумою більше ніж 250 000 гривень (50 000 доларів США, євро), при переоформленні вкладу, розміщенного в Банку, та вкладникам-пенсіонерам.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет