• Google+

Прогноз кредитного рейтингу ПАТ «Укрінбанк» змінено на «стабільний»

17 июня 2011 г. — ПАО «Укринбанк»

Незалежне кредитно-рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило на рівні uaBBBдовгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Укрінбанк», прогноз рейтингу банку змінено з «у розвитку» на «стабільний».

Рівень кредитного рейтингу банку, в цілому, залежить від ряду факторів, серед яких – ріст об’ємів довгострокового фінансування за рахунок залучення коштів на умовах субординованого боргу, очікуване збільшення уставного капіталу, збалансованість активів та пасивів за строками погашення, диверсифікація кредитного портфелю за видами економічної діяльності, покращення показників ефективності діяльності і наявність розгалуженої регіональної мережі, що сприяє збереженню клієнтської бази та утриманню конкурентних позицій.

В ході аналізу кредитного рейтингу банку агентство брало до уваги фінансові показники ПАТ «Укрінбанк» за 2009-2010 рік та показники за І квартал 2011 року. Стабільний прогноз кредитного рейтингу свідчить про відсутність факторів, що можуть призвести до зміни рейтингу установи протягом року. Банк із рейтингом uaBBB– це банк із достатньою, в порівнянні з іншими українськими позичальниками, кредитоспроможністю.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет