• Google+

РАДИКАЛ ІНВЕСТ – найпопулярніший продукт серед корпоративних клієнтів

8 ноября 2012 г. — ПАО «Радикал Банк»

За результатами жовтня місяця популярність нового продукту «РАДИКАЛ ІНВЕСТ» з кожним днем збільшується.

Про це свідчать обсяги залучених коштів корпоративних клієнтів у жовтні місяці. Так, корпоративними клієнтами ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» було розміщено короткострокові депозитні вклади строком до 30 днів на суму понад 10 млн. грн.

Розміщуючи вільні оборотні кошти на депозитному рахунку «РАДИКАЛ ІНВЕСТ», наші клієнти отримують ефективний інструмент управління своїми коштами з високим рівнем прибутковості. Конкурентні процентні ставки «РАДИКАЛ ІНВЕСТ», що змінюються кожного дня в залежності від кон'юнктури ринку, дозволять отримувати додатковий дохід до основної діяльності компанії.

Депозит «РАДИКАЛ ІНВЕСТ» — це банківський вклад для розміщення тимчасово вільних коштів на короткі терміни від 2 до 30 днів. Користуючись вкладом «РАДИКАЛ ІНВЕСТ» наші клієнти отримують:

Крім того, не обов'язково підтримувати залишок на рахунку депозитної лінії, рахунок може існувати при нульовому залишку. При перерахуванні коштів з поточного рахунку в ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» на депозитний рахунок комісія за перерахування дорівнює нулю.

Оптимально використовуйте тимчасово вільні кошти та отримуйте додатковий дохід завдяки продукту «РАДИКАЛ ІНВЕСТ»!

Більше детальну інформацію про умови та актуальні ставки можна отримати за телефоном 0 800 507 005 та на сайті radicalbank.com.ua.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет