• Google+

Согласно данным, полученным НБУ в рамках исследования деловых ожиданий руководителей предприятий различных отраслей в 4 квартале 2012 года, как «удовлетворительное» финансовое состояние собственных предприятий оценили 67,2% респондентов, как «хорошее

29 января 2013 г. — ПАО «Кредитпромбанк»

За результатами дослідження ринку депозитів компанією "Простобанк Консалтинг" вклад "Класичний" від Кредитпромбанку лідирує серед найприбутковіших довгострокових депозитів у національній валюті серед ТОП-50 українських банків.

26% річних у гривнях за вкладом "Класичний" із щомісячною виплатою відсотків строком на 3, 6, 9 та 12 місяців + 2 дні. Мінімальна сума вкладу - 1 тис. грн. Пролонгація автоматична, можливості поповнення та часткового зняття не передбачені. Кожен клієнт банку може обрати найбільш прийнятні для себе умови вкладу.

Слід зазначити, що пропозиція діє у рамках депозитної акції "Фінансова панацея". За час проведення до неї приєдналися більше ніж 15,8 тис. вкладників, які довірили банку коштів на суму понад 870 млн. грн. Загальний депозитний портфель фізичних осіб - клієнтів Кредитпромбанку перевищує 4,2 млрд. грн.

Докладніше про умови акції можна дізнатися, звернувшись в інформаційний центр за телефоном: 0 800 507 909 або на корпоративному сайті банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет