• Google+

Строковий депозит «Прогресивний» від ОТП Банку – ставка зростає разом з довірою

21 апреля 2015 г. — ПАО «ОТП Банк»


З 20 квітня 2015 року АТ «ОТП Банк» пропонує новий депозитний продукт – строковий депозит зі зростаючою відсотковою ставкою та щомісячною сплатою відсотків «Прогресивний». Така депозитна пропозиція зумовлена об‘єктивними очікуваннями і потребами вкладників в умовах підвищеної невпевненості, адже строковий депозит «Прогресивний» призначений для гарантованого збереження коштів і отримання щомісячного зростаючого доходу у вигляді відсотків.

Договір на банківський вклад у гривнях укладається на термін 90 днів (3 періоди по 30 днів з автоматичним перерозміщенням). Щомісячно (в кінці кожного 30-денного періоду) відсотки за вкладом зараховуються на поточний рахунок клієнта в ОТП Банку, який відкривається безкоштовно. Протягом дії договору відсоткова ставка за депозитом «Прогресивний» зростає при перерозміщенні коштів на наступний період.

«Як відомо, ОТП Банк завжди відзначався своєю зваженою, навіть дещо консервативною, політикою стосовно ставок за депозитами. Такий наш підхід обумовлений, перш за все, тим, що ОТП Банк, один із небагатьох, продовжує кредитувати населення, а отже спрямований на забезпечення доступного кредитного ресурсу. Водночас, ми не можемо не зважати на реальні потреби українських вкладників, які прагнуть надійного примноження і захисту власних заощаджень. Я б сказав, що саме з такою стратегічною місією – повернення довіри клієнтів до банківської системи – ми і запровадили наш депозит «Прогресивний»», - відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Станом на 20.04.2015, ОТП Банком встановлені наступні річні відсоткові ставки за депозитом «Прогресивний»: 1-й період (1-30 день) - 12,5%; 2-й період (31-60 день) - 18,5%; 3-й період (61-90 день) - 24,5%.

Нагадаємо, стабільність і надійність ОТП Банку підтверджена багатьма рейтингами і профільними виданнями. Зокрема, незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «ОТП Банк» на рівні uaA + зі стабільним прогнозом, а у щорічному Рейтингу життєздатності банків-2015 за версією «Forbes Україна» ОТП Банк посів шосту позицію серед провідних фінансових установ країни.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет