• Google+

УКРГАЗБАНК починає виплати коштів вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК»

28 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З 28 квітня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» починає виплати коштів вкладникам, які при укладанні договору з АТ «ІМЕКСБАНК» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Івано-Франківська, Житомирська, Кіровоградська, Луганська, Тернопільська, Чернівецька, Хмельницька та Закарпатська обл.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, термін дії яких закінчився до 27 січня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Звертаємо увагу, що вкладникам АТ «ІМЕКСБАНК», які є власниками карток платіжної системи MasterCard для отримання коштів за цими картковими рахунками необхідно звертатися в будь-яке відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

З метою уникнення черг у відділеннях АБ «УКРГАЗБАНК», Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800-309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного - 358 (згідно з тарифами Вашого оператора). Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податків (ІПН).

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад.

У визначений день Вам необхідно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу в АТ «ІМЕКСБАНК».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет