• Google+

УКРГАЗБАНК у трійці лідерів за приростом коштів населення

10 февраля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до трійки лідерів за приростом депозитних коштів населення серед найбільших банків України. У 2014 році депозитний портфель фізичних осіб в національній валюті збільшився на 203 млн грн, а юридичних осіб – майже на 1 млрд грн. Зростання довіри вкладників і як наслідок збільшення депозитних портфелів ще раз підтверджують стабільність і надійність УКРГАЗБАНКУ.

«Така позитивна динаміка, безумовно, свідчить про надійність УКРГАЗБАНКУ та правильність вибору стратегії його розвитку. Запорукою збереження високої ресурсної бази також є постійна робота в напрямку зміцнення довіри клієнтів, особливо в період економічної нестабільності в державі. Ми цінуємо кожного вкладника, пропонуючи найбільш вигідні депозитні продукти та умови співпраці, а наша подальша робота буде спрямована на реалізацію основної соціальної місії - підвищення довіри до банківської системи України та її якнайшвидшої стабілізації», зазначив Олександр Дубровін, заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ.

Нагадаємо, за результатами діяльності у 2014 році УКРГАЗБАНК отримав високий депозитний індекс FUDI і визнаний одним з найбільш надійних банків. Рейтингове агентство UCRA також підтвердило рейтинг депозитів Банку на рівні «A» (найвища надійність).

На сьогодні УКРГАЗБАНК пропонує широкий вибір депозитних продуктів населенню. Банк постійно розробляє нові, більш вигідні умови розміщення коштів з максимальною прибутковістю. Так, нещодавно УКРГАЗБАНК запропонував новий депозитний продукт «Прибуткова 7-ка» для тих, хто хоче отримати максимальний дохід за мінімально короткий термін - всього 7 календарних днів з можливістю автоматичного продовження терміну вкладу. Процентна ставка за депозитом становить 17% річних у національній валюті.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет